FULL BODY TRAINING – OUTDOOR

Zit u de hele dag binnen? Nood aan wat extra beweging? Sport je graag in een kleine groep met vaste deelnemers en dan nog liefst buiten? Dan is deze workshop volledig op uw maat.

 Wat? We trekken de openlucht in om een uur stevig te trainen. We leggen de focus op kracht, uithouding, explosiviteit en stabiliteit aan de hand van verschillende variërende oefeningen op maat, uitgewerkt in een circuit. Door het deskundig advies tijdens uw training, sport u blessure vrij en verbetert uw lichaamsbesef.

 Wie? Voor iedereen die zijn conditie en kracht wil verbeteren. Elke deelnemer heeft de vrijheid om de zwaarte aan te passen naar eigen noden/eigen mogelijkheden. Vanaf 16 jaar. (Meeste deelnemers zijn tussen de 20-49 jaar)

 Waar? Het basketbalplein in Klein Langveld in Holsbeek ter hoogte van de parochiezaal Holsbeek-plein.

Wanneer? Maandagavond (20u-21u)

Data? Nieuwe lessen in juli en augustus 2019.

Wat bij slecht weer? Bij slecht weer gaat de FBT door in de oefenruimte van de praktijk. Deelnemers worden hiervan op de hoogte gebracht.

Prijs? 10 euro per sessie. Minimum inschrijven voor 4 sessies.

 Wat neem ik mee? Sportkledij, flesje water, handdoek, warme trui, regenjas

Inschrijven? Plaatsen zijn beperkt tot 12 personen. Wegens groot succes is inschrijven verplicht en bindend. Contacteer onze praktijk of mail naar hilke@makeamove.be

 

Hebt u een acute blessure? Neem dan eerst contact met ons op zodat we kunnen kijken of deze sessies voor u geschikt zijn.

Sluit Menu