Wie wil afslanken, heeft het niet altijd even gemakkelijk. Elke dag zit vol verleiders, je moet je aan bepaalde regels houden, zorgen dat je ook nog voldoende beweegt, enz. Jou daarbij helpen, is wat wij elke dag doen. Want een goed dieet begint met een goede begeleiding: een juist afslankprogramm a op jouw toekomstige maat opstellen en zorgen dat jij je doel bereikt.

 

 

Onder begeleiding van een Kyalin coach doorloop je de verschillende stappen binnen het afslankprogramma. Je coach zal je steeds begeleiden, evalueren en motiveren.

Hoe werkt het?

Kyalin is een afslankprogramma dat gebruik maakt van producten verrijkt in eiwitten, arm aan koolhydraten en arm aan vetten. Dit eiwitdieet zorgt voor een afbraak van vetreserves, met behoud van spiermassa! Door het beperken van de consumptie van suikers en vetten, wordt het lichaam gedwongen zijn energie te putten uit de aanwezige vetreserves.

Het gevolg: afslanken!

Stappenplan


Met Kyalin in zee gaan, is niet zomaar een kuur. Want een succesvol dieet begint met een goede begeleiding. We gaan dan ook een doordacht stappenplan voorstellen op jouw toekomstige maat. Alle stappen moeten dan ook achtereenvolgens doorlopen worden tot het einde.

Stap 1: Afslankfase

In deze fase ga je het meeste gewicht verliezen. Gedurende deze fase volg je een strikt dieet op basis van een aantal eiwitporties gecombineerd met groenten en vlees of vis. Koolhydraatrijke voedingsmiddelen (zoals brood, aardappelen, pasta, rijst, fruit,…) zijn niet toegelaten. Maar geen nood, samen geraken we er doorheen!

Stap 2: Reïntroductiefase

Tijdens deze fase worden voedingsmiddelen opnieuw in het eetschema geïntroduceerd. Graanproducten en fruit vervangen geleidelijk aan de eiwitsupplementen.

Stap 3: Stabilisatiefase

In deze derde fase worden de eiwitsupplementen vervangen door gezonde voedingsmiddelen en wordt een zetmeelportie weer toegelaten. Dit eetschema zal de basis vormen van jouw nieuwe, gezonde voeding.

Stap 4: Gezonde voeding

Dit is het einddoel van ons dieet! Het succes van een langdurig resultaat is enkel gewaarborgd door het naleven van een gezonde voeding. Vanaf nu is het geen dieet, maar een levenstijl. Alles mag, maar met mate.

Ons productgamma

 Download ons receptenboek <http://www.kyalin.be/files/receptenboek_nl.pdf>

Voor onze producten stellen wij uiteraard de hoogste kwaliteitseisen. Zo hebben we een zeer gevarieerd gamma eiwitrijke en koolhydraatarme producten. Bovendien zijn we steeds op zoek naar nieuwe en nòg betere producten.

Onze supplementen worden onderverdeeld in drie groepen:

▪   Onbeperkt: daar mag je uiteraard onbeperkt van smullen

▪   Maximum 1x per dag: deze producten worden één keer per dag toegelaten in het schema.

▪   Maximum 3x per week: deze supplementen mag je maar drie maal per week eten.

Raadpleeg je coach voor meer informatie!

STARTPAKKET
Als je coach een voedingsschema heeft opgesteld, wil je uiteraard zo snel mogelijk starten met je dieet. Maar de keuze aan uitgebalanceerde Kyalin-producten is groot en je weet niet wat te kiezen? De “starterskit” zorgt voor een vlekkeloze start!

Meer info www.kyalin.be <http://www.kyalin.be>

Tarieven diëtiste klik hier: tarievendietiste.pdf <tarievendietiste.pdf>

Overzicht terugbetaling van de consultaties: terugbetalingdietisten.pdf <terugbetalingdietisten.pdf>

Aanvraag formulier voor terugbetaling bij diabetes: diabetespas.pdf


Sluit Menu